За нас

"Ира – АБВ СЛАВЯНСКИ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР" ЕООД единственна българска фирма, която притежава лиценз на Министерство на образование на Украйна за набиране на студенти за украински вузове ( лиценз на МОН на Украйна, ЦМО 000554 от 15.03.2009 г.).
Издаденият лиценз ни дава право да набираме кандидати за обучение във всички учебни заведения на Украйна по всички специалности.
От дълги години стотици млади хора с помоща на наща фирма се записаха в избраният от тях университет в Украйна за да придобият желаната от тях специалност.

В украинските вузове се обучават студенти от Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Африка. Българските студенти най-много се интересуват от следните специалности :

» Медицина
» Стоматология
» Фармация – редовно
» Ветеринарна медицина
» Авиационни специалности
» Морски специалности
» Международно право
» Икономически специалности

 

"Ира – АБВ СЛАВЯНСКИ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР" ЕООД
Извършва кандидатстудентски консултации и предоставя актуална информация за всички украински университети.
Фирмата урежда всички формалности, превод и легализация на всички документи съгласно изискванията на българското и украинското законодателство и ВУЗове.
Студентите пътуват с организирана група и ръководител от фирмата, който урежда всички въпроси свързани с минаване на граници, записване в учебно заведение, настаняване в общежитие, плащане на такси, и др.